Hoofdpijn / Migraine – 5 Voedingstips

Hoofdpijn / Migraine – 5 Voedingstips

Meer dan 2 miljoen Nederlanders hebben regelmatig last van hoofdpijn en/of migraine. Los van de diverse oorzaken, denk aan: stress, tekorten aan voedingsstoffen, problemen bij ontgiften, darmklachten en/of hormonale klachten, heeft een groot deel van de migraine- en/of hoofdpijngevoelige mensen baat bij een aantal voedingsmaatregelen.

In deze video geef ik 5 Voedingstips die hoofdpijn/migraine helpen verminderen.

 

Zet nu de eerste stap naar meer balans en gezondheid in je leven!

Vul hieronder je naam & e-mailadres in en ontvang mijn gezonde boodschappenlijst.

Met mijn inschrijving geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar top