Bij dit 3 maanden programma krijg je 3 laboratoriumtesten om een volledig en compleet beeld te krijgen van de gezondheidstoestand van jouw lichaam. Ik zal ik je tijdens dit programma persoonlijk begeleiden en coachen met als doel jouw gezondheidsdoelstelling te bereiken.

Je ontvangt de volgende testen:

 • Voedselintolerantietest a.d.h.v. bloed

Met de voedselintolerantie test wordt je getest op 90 verschillende voedingsmiddelen. Op deze manier kun je vaststellen of je reageert op 1 of meerdere producten. Klachten zoals vermoeidheid, spijsverteringsproblemen, duizeligheid, hoofdpijn en huidproblemen kunnen hierop wijzen. Ook als je nu (nog) geen klachten hebt kan er sprake zijn van voedselintoleranties.

 • Hormoonprofiel-onderzoek a.d.h.v. speeksel

In dit onderzoek worden de hormonen oestradiol, progesteron, testosteron en DHEA gemeten in speeksel. Een verstoorde balans tussen deze hormonen kan de oorzaak zijn van verscheidene klachten als vermoeidheid, vruchtbaarheidsproblemen, prikkelbare darm syndroom, PMS-klachten en overgangsproblemen. Dit onderzoek is er in een variant voor vrouwen en voor mannen.

 • Darmonderzoek a.d.h.v. fecesmateriaal

Dit onderzoek geeft informatie over de samenstelling van de bacteriën die in de darmen aanwezig zijn, of er schimmels en/of gisten zijn en of er spijsverteringsproblemen zijn. Het geeft een goed overzicht van de algemene gezondheidstoestand van de darmen. Dit onderzoek wordt gedaan aan de hand van fecesmateriaal.

Bijgesloten bij iedere test bevindt zich een duidelijke gebruiksaanwijzing, waardoor je thuis veilig het testmateriaal kan verzamelen. Het materiaal kan je vervolgens opsturen naar het laboratorium. Zodra de onderzoeksresultaten binnen zijn ontvang ik als jouw therapeut de uitslag. Uiteraard zal ik deze met je bespreken en de daaruit volgende adviezen in jouw persoonlijke adviesplan opnemen.

Klik hier voor meer informatie over deze onderzoeken.

Nadat jij je hebt aangemeld voor het programma zal ik je de 3 laboratoriumtesten (voedselintolerantietest, hormoonprofiel, darmonderzoek) toesturen. De uitslag en daaruit volgende adviezen volgende zal ik in jouw persoonlijke adviesplan opnemen.

In maand 1 starten we met een online hormoonanalyse. Door middel van een uitgebreide online anamnese (vragenlijst) kan jouw hormoonbalans in beeld worden gebracht. Aan de hand  van een symptomen analyse zal ik een persoonlijk adviesplan voor je opstellen.

In jouw persoonlijke adviesplan krijg je inzicht in:

 1. Welke hormonale disbalansen mogelijk bij jou aanwezig zijn
 2. Welke voeding je wel kunt eten
 3. Welke voeding je met mate zou moeten eten
 4. Welke voeding je nu beter kan vermijden
 5. Een voorbeeld van hoe jouw voedingspatroon er uit zou kunnen zien
 6. Vervangingssuggesties voor hetgeen je nu eet, indien nodig
 7. De supplementen (optioneel) die jouw lichaam nu ondersteunen
 8. Hoe je beter met stress om kan gaan, indien nodig
 9. Hoe je jouw slaap kunt verbeteren, indien nodig
 10. Welke vorm van beweging voor jouw lichaam op dit moment het beste is

Aansluitend plannen we jouw eerste consult in. Dit kan naar wens op locatie, telefonisch of via Skype plaatsvinden. Tijdens dit eerste consult gaan we kijken hoe je een goede start kan maken met de adviezen uit jouw adviesplan.

In maand 2 vindt jouw tweede consult plaats. Tijdens deze sessie gaan we kijken naar de stappen die je naar aanleiding van jouw adviesplan hebt gezet, wat er goed gaat en wat er nog beter kan. De focus ligt op het doorbreken van oude gewoontes en het integreren van nieuwe patronen in jouw levensstijl. Aan het einde van het consult stellen we nieuwe actiepunten op.

In maand 3 vindt jouw derde consult plaats en gaan we de puntjes op de i zetten. Je adviesplan zal indien nodig worden aangepast, zodat het voor jou duidelijk is hoe verder te gaan na dit programma.

Gedurende het gehele programma kan jij jouw vragen naar mij op de mail zetten. Deze zal ik zo spoedig en goed mogelijk voor je beantwoorden.

Prijs: € 1.297,00

De consulten uit het programma vallen onder orthomoleculaire geneeskunde en komen in aanmerking voor vergoeding door de meeste zorgverzekeraars. 


Bestellen

Heb je vragen over dit programma of ontvang je liever een factuur voor de betaling, neem dan persoonlijk contact met mij op via: 06 – 20182428 of info@karlijnhoebe.nl

 • ”Karlijn is heel vriendelijk, behulpzaam en doortastend als persoon. Ze weet de juiste vragen te stellen en je te motiveren om je voedings- en levenspatroon aan te passen. Na veel geprobeerd te hebben om mijn klachten op te lossen, ben ik blij dat ik bij Karlijn terecht ben gekomen. Na 2 maanden merk ik nu al enorm verschil!”

  Anne Wouters
 • ”Karlijn is super kundig en heeft heel veel expertise in huis. Daarnaast heeft ze heel veel kennis, kan ze goed luisteren en écht advies op maat geven. Ik merk echt een heel groot verschil in m’n energiepijl en voel dat m’n hormonen meer in balans zijn doordat ik dankzij Karlijn het hele totaalplaatje van voeding, lifestyle, beweging en persoonlijkheid veel beter in kaart heb. Daarnaast heb ik beter geleerd te luisteren naar m’n lichaam.”

  Nienke Bakker
 • ”De consulten bij Karlijn heb ik als zeer prettig ervaren. De analyse en de laboratoriumtesten zijn de start geweest een hele gerichte persoonlijke aanpak. Ik dacht dat ik behoorlijk veel wist van gezonde voeding maar ik bleek nog veel te kunnen leren wat voor mij specifiek goed is. Ik kan het iedereen aanraden!”

  Saskia Overbosch
 • ”Since working with Karlijn, my life has changed, and I don’t say that lightly. Most importantly, adjusting my diet has improved my health problems immensely. Her coaching is supportive, non-judgmental and realistic. I highly recommend working with her to anyone who wants to improve their diet for any reason, in a balanced and realistic way!”

  Sara Daly
 • ”Karlijn haar begeleiding is persoonlijk en professioneel. Ze is oprecht betrokken en dat geeft een goed gevoel. Haar adviezen en feedback op mijn voedingspatroon, maar ook haar coaching op persoonlijke, relationele en werkgerelateerde zaken/problemen helpen mij vooruit.”

  Helene Dijkstra
 • ”Ik kwam eind vorig jaar bij Karlijn vanwege heftig eczeem en verminderde energie waar ik al last van heb zolang ik mij kan heugen. Karlijn heeft een schat aan kennis, niet alleen over voeding maar ook over hoe je bepaalde ingebedde patronen kunt doorbreken door naar je lichaam te luisteren. Wat ik bijzonder fijn vond, was dat Karlijn kon uitleggen wat bepaalde (voedings)stoffen met je lichaam doen, en welke ik, in mijn geval, beter kon vermijden. Karlijn is iemand die echt de aandacht en moeite neemt door naar je te luisteren, iets dat ik tot dan toe in de zorg niet eerder had meegemaakt. Ze bracht de verschillende klachten met elkaar in verband en schreef een op maat gemaakt advies/actieplan. Gedurende het programma bleef ze die aandacht en betrokkenheid houden en gaf mij het gevoel dat ze meeleefde. Daarnaast gaf Karlijn mij keer op keer het vertrouwen dat ik goed bezig was waardoor ik het intensieve programma vol kon houden. Ik ben erg dankbaar voor haar hulp en raad haar aan iedereen aan!”

  Femke de Koning – cliënt
 • ”Na mn hele leven een ‘prikkelbare darm’ gehad te hebben en de laatste jaren continu tegen bijnieruitputting aangezeten te hebben was ik het zat. Ik heb het complete pakket bij Karlijn aangevraagd en daar kwamen een paar heftige voedingsintoleranties uit, een dysbiose in mijn dikke darm en een veel te laag testosteronniveau. De coachingsgesprekken hebben me erg geholpen en het mooiste was dat ik na 5 dagen klachtenvrij was! En binnen een paar weken kreeg ik mijn energie terug. Nog steeds ben ik verbaasd wat ik nu op een dag kan doen en dat ik dan nog niet moe ben.”

  Eva Reijnders – cliënt
 • ”Na een jaar lang last te hebben gehad van acne en een onregelmatige cyclus door PCOS, is nu dankzij Karlijn mijn huid weer rustig, mijn cyclus weer op gang gekomen en heb ik meer energie! Karlijn schept een fijne sfeer waardoor je je op je gemak voelt en komt met adviezen die makkelijk toepasbaar zijn. Ook op vragen via de mail reageert Karlijn altijd snel! Ik ben heel tevreden over Karlijn en heel dankbaar voor al haar hulp!”

  Annet Ooijevaar – cliënt