Hormonen in Balans Programma

IN DIT 3 MAANDEN PROGRAMMA ZAL IK JE PERSOONLIJK BEGELEIDEN EN COACHEN MET ALS DOEL JOUW GEZONDHEIDSDOELSTELLING TE BEREIKEN.

In maand 1 starten we met een online hormoonanalyse. Door middel van een uitgebreide online anamnese (vragenlijst) kan jouw hormoonbalans in beeld worden gebracht. Aan de hand van een symptomen analyse zal ik vervolgens een persoonlijk adviesplan voor je opstellen.

In jouw persoonlijke adviesplan krijg je inzicht in:

  1. Welke hormonale disbalansen mogelijk bij jou aanwezig zijn
  2. Welke voeding je wel kunt eten
  3. Welke voeding je met mate zou moeten eten
  4. Welke voeding je nu beter kan vermijden
  5. Een voorbeeld van hoe jouw voedingspatroon er uit zou kunnen zien
  6. Vervangingssuggesties voor hetgeen je nu eet, indien nodig
  7. De supplementen (optioneel) die jouw lichaam nu ondersteunen
  8. Hoe je beter met stress om kan gaan, indien nodig
  9. Hoe je jouw slaap kunt verbeteren, indien nodig
  10. Welke vorm van beweging voor jouw lichaam op dit moment het beste is

Aansluitend plannen we jouw eerste consult in. Dit kan naar wens op locatie, telefonisch of via Skype plaatsvinden. Tijdens dit eerste consult gaan we kijken hoe je een goede start kan maken met de adviezen uit jouw adviesplan.

In maand 2 vindt jouw tweede consult plaats. Tijdens deze sessie gaan we kijken naar de stappen die je naar aanleiding van jouw adviesplan hebt gezet, wat er goed gaat en wat er nog beter kan. De focus ligt op het doorbreken van oude gewoontes en het integreren van nieuwe patronen in jouw levensstijl. Aan het einde van het consult stellen we nieuwe actiepunten op.

In maand 3 vindt jouw derde consult plaats en gaan we de puntjes op de i zetten. Je adviesplan zal indien nodig worden aangepast, zodat het voor jou duidelijk is hoe verder te gaan na dit programma.

Gedurende het gehele programma kan jij jouw vragen naar mij op de mail zetten. Deze zal ik zo spoedig en goed mogelijk voor je beantwoorden.

Met dit programma heb jij een stok achter deur om jouw gezondheidsdoelstelling te bereiken.

Prijs: € 497,00

Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging MBOG. De consulten in dit programma vallen onder orthomoleculaire geneeskunde en komen in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraars.

Heb je vragen over het Hormonen in Balans Programma, neem dan persoonlijk contact met mij op via: info@karlijnhoebe.nl

Scroll naar top